Take away​

Bestil velsmagende og autentisk italiensk take away

Grafik

Forkæl dine smagsløg med take away fra Il Terrazzo Heatherhill

Orker du ikke at lave mad efter en lang dag i den skønne nordsjællandske natur? Så kig forbi Il Terrazzo Heatherhill i Vejby mellem Gilleleje og Tisvildeleje, hvor det er muligt at købe lækker italiensk take away med hjem.

Vi tror vi på, at kvalitet kan smages. Hvad end du nyder vores mad på vores stemningsfulde terrasse eller som take away, så går vi ikke på kompromis med den gode smag. Vores mad er lavet med friske råvarer og fra bunden. For os er det vigtigt med respekt for traditionerne, og vi bestræber os altid på at levere en smagsoplevelse ud over det sædvanlige – også når du tager vores mad med hjem!

Skab den autentiske stemning derhjemme med vores lækre italienske take away

Brug tiden med dine nærmeste, mens vi tager os af maden, hvad end det er til frokost eller aften. Vælg mellem et bredt udvalg af autentisk italiensk mad, herunder vores velsmagende pizzaer og delikate strand sandwicher, der alle er tilberedt med stor håndværksmæssig respekt.

Skab den perfekte atmosfære ved at tilkøbe en af vores mange italienske vine. Og husk at tage en lækker italiensk gelato-is fra Giovanni L. Gelato De Luxe med hjem som dessert!

Ring og hør mere om vores mange specialiteter og bestil italiensk take away på 30 56 07 16

Du finder os på Rågelejevej 102 i Vejby, lige ved parkeringspladsen, hvor du kan køre direkte til døren.

sociale medier

Logo - sort

Il Terrazzo

Rågelejevej 102, 3210 Vejby

CVR: 30129555

Åbningstider

Alle dage

12.00 - 21.00​