Ishus​

Vores nye ishus tilbyder kvalitetsis fra Giovanni L. Gelato De Luxe

Grafik

Italiensk is fremstillet med kærlighed til håndværket

Der er ikke noget som en kold og lækker is om sommeren. Kombineret med de smukke omgivelser i Heatherhill i Vejby mellem Gilleleje og Tisvildeleje, så er du garanteret den ultimative isoplevelse.

Il Terrazzo Heatherhill tilbyder som noget nyt italiensk is (gelato) fra ismejeriet Giovanni L. Gelato De Luxe. De har stået for is fremstillet med kærlighed til håndværket og de stolte italienske istraditioner siden 1961. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde deres kvalitetsis til vores mange gæster fra ind- og udland i vores ishus.

Mange spændende varianter af italiensk is

Hvad end du er til cremet flødeis eller forfriskende sorbet, så har vi isen til dig. Vi udskifter med jævne mellemrum vores sortiment. Der er derfor altid en god grund til at slå turen forbi vores ishus. Det kan du for eksempel gøre, når der gås aftentur i de naturskønne, bakkede landskaber og flotte strandområder.

Besøg vores ishus i Vejby og smag forskellen

Il Terrazzo Heatherhill er et klassisk italiensk spisested. Udover is er vores menukort ligeledes fyld med en masse italienske specialiteter, herunder lækre stenovnsbagte pizzaer, italienske sandwicher og spændende forretter. Besøg vores pizzeria med tilhørende café og ishus på Rågelejevej 102 i Vejby og smag forskellen.

sociale medier

Logo - sort

Il Terrazzo

Rågelejevej 102, 3210 Vejby

CVR: 30129555

Åbningstider

Alle dage

12.00 - 21.00​