Kaffebar​

Kvalitetskaffe på hyggelig italiensk café

Grafik

Tag del i den italienske cafétradition

Italiens historie med kaffe strækker sig tilbage i århundreder og har en dyb forankring i landets kultur og dagligliv. Her er kaffebarer en integreret del af hverdagen, når der er brug for en velfortjent pause.

Hos Il Terrazzo Heatherhill i skønne Vejby mellem Gilleleje og Tisvildeleje ønsker vi at give vores gæster samme følelse, som når de besøger en klassisk italiensk café eller kaffebar. Vores baristaer står klar til at tilbyde dig et bredt udvalg af klassisk italiensk kaffe. Det kunne være en traditionel espresso, ellers, hvis du er til mælk i kaffen, har vi selvfølgelig også café latte, cappuccino og macchiato på menuen.

DRIK DIN KAFFE I VORES KAFFEBAR ELLER I DET GRØNNE

Vores pizzeria og tilhørende italienske café er beliggende nær de smukke bakkede landskaber ved Heatherhill. Derfor forstår vi dig fuldt ud, hvis du tager kaffen to go og nyder den i det fri langs vandreruten NORDKYSTEN eller på vores terrasse under fyrretræerne, hvor børnene samtidig kan lege på den hyggelige naturlegeplads. 

Ønskes der lidt sødt til kaffen tilbyder vi selvfølgelig også det i form af velsmagende italiensk gelato-is fra ismejeriet Giovanni L. Gelato De Luxe.

Besøg vores hyggelige pizzeria og kaffebar

Kunne du tænker dig at besøge vores italienske café for en autentisk kaffeoplevelse, så besøg os på Rågelejevej 102 i Vejby, så garanterer vi en enestående oplevelse, hvad end det er til spisning, kaffe - eller måske endda begge dele?

sociale medier

Logo - sort

Il Terrazzo

Rågelejevej 102, 3210 Vejby

CVR: 30129555

Åbningstider

Alle dage

12.00 - 21.00​